Jirlumar - Exclusieve Noirot dealer in Nederland

Jirlumar

Al bijna 50 jaar levert Jirlumar kwalitatief hoogstaande elektrische verwarming aan installateurs en particulieren. Jirlumar is een specialist op het gebied van elektrische verwarming en staat al jarenlang bekend als marktleider op het gebied van duurzaam comfort. De specialisten berekenen vakkundig de warmtebehoefte en denken graag mee over de implementatie van innovatieve energieconcepten bij nieuwbouw.

De verwarmingsproducten van Jirlumar worden veel ingezet in recreatieparken, woningbouw en utiliteit. Daarnaast bedient Jirlumar ook andere doelmarkten waaronder de scheepsvaart en unitbouw. Het assortiment bestaat uit onder meer elektrische radiatoren, convectoren, infrarood verwarming en vloerverwarming van basismodellen als design radiatoren.

Jirlumar is de exclusieve dealer van NOIROT en CAMPA en levert binnen Nederland zowel basis als design verwarming van deze merken, zoals deze design handdoekradiator.

Jirlumar levert met regelmaat de elektrische verwarmingsoplossingen voor grote projecten. Denk hierbij aan verwarmingspanelen voor alle recreatiewoningen en voor de sanitaire voorzieningen op een vakantiepark, aan nieuwbouwwijken waar men gasloos bouwt en voor cruiseschepen waar de verwarming speciale specificaties dient te hebben.

Installateurs en particulieren benaderen ons daarnaast ook veelvuldig voor kleine projecten. Een elektrische radiator als aanvulling op de vloerverwarming voor extra comfort bijvoorbeeld, of het verwarmen van een werkplek door middel van infrarood verwarming. Het persoonlijke contact, de snelle levering en de goede service zorgen ervoor dat Jirlumar voor veel installateurs een vaste leverancier is.

Jirlumar heeft naast verwarming voor huis en kantoor ook diverse verwarmingsproducten in het assortiment voor het bijverwarmen van werkplekken, waaronder infrarood stralers.

In Nederland heeft Jirlumar de exclusieve vertegenwoordiging van NOIROT, APPLIMO en CAMPA. Deze drie Franse merken zijn onderdeel van Groupe Muller en staan bekend om de hoogstaande kwaliteit, de innovatieve en duurzame ontwerpen maar zeker ook het design. Zo hebben ze een speciale app ontwikkeld waarmee niet alleen het verbruik inzichtelijk gemaakt wordt, maar die de verwarming ook automatisch aanpast aan jouw ritme zodat energiebesparen geen enkele moeite meer kost.

Bezoek de Jirlumar website of neem direct contact op met een van de specialisten.