Slimmer verwarmen met Muller Intuitiv

Slimmer verwarmen met Muller Intuitiv

Muller Group onhulde onlangs Muller Intuitiv met Netatmo: een nieuwe innovatieve oplossing om verwarming slimmer te maken.

Muller Intuitiv, dat de slimme radiatoren van het merk NOIROT samenbrengt, presenteerde samen met Netatmo haar nieuwe aansluitmodule. Met Muller Intuitiv kunnen radiatoren met elkaar communiceren en synchroniseren om zo het comfort en het dagelijkse verbruik te optimaliseren.

Deze innovatie werd afgelopen januari tweemaal bekroond op de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas vanwege de uitzonderlijke technologische en duurzame prestaties!

Met de toevoeging van deze nieuwe module die zich aanpast aan de nieuwste generatie apparaten van NOIROT, worden alle radiatoren in een huis gesynchroniseerd om zo de intelligentie te delen. De module geeft waarschuwingen als er een raam open is, als het weer verandert of als een andere gebeurtenis het ecosysteem van de ruimte wijzigt. Daarnaast leren de modules het dagritme van de bewoners kennen en zijn zo op termijn in staat om gepersonaliseerde en effici├źnte verwarmingsschema’s aan te bieden.

Met de Muller Intuitiv modules is het mogelijk om het dagelijkse comfort te verbeteren en tegelijkertijd geld te besparen. De besturing gebeurt op afstand via smartphone of via spraak met Apple’s Siri. De samenwerking met Netatmo garandeert de gebruiker een gebruiksvriendelijke en regelmatig bijgewerkte applicatie.